top of page

Lenteoffensief

Spring op je mat! Een lenteoffensief van VYSN en VYN Zaterdag 20 maart 2021

Beste leden,

 

Onderstaande tekst kunnen jullie gebruiken om de huis-aan-huis bladen en lokale/regionale media in jullie eigen regio’s te informeren over ons gezamenlijke Lenteoffensief.

 

Hoe doe je dat?

  • Pas de plaatsnaam in onderstaand korte bericht aan

  • Knip de tekst en plak het in een mail

  • Zoek op internet naar het huis-aan-huis-blad bij jou in de buurt. Misschien ben je al bekend met dit hah blad, anders kun je hier per regio bekijken welke bladen er zijn: https://www.dpgmedia.nl/adverteren/portfolio/huis-aan-huiskrant

  • Zoek op internet het blad op, onder colofon of contact kun je vinden via welk mailadres je de redactie kunt vinden om nieuws naar te sturen.

  • Doe hetzelfde met lokale en regionale nieuwsbladen, denk aan kranten als De Stentor, Eindhovens Dagblad, Leeuwarder Courant, Echo Amsterdam etc

  • In je mail attendeer je de redacties op het Lenteoffensief.

  • En kun je ze natuurlijk ook meteen uitnodigen om een foto te komen maken van jouw ‘uitklop’-moment en om jouw verhaal te horen!

Free Publicity Beeld Yogamat - Rechtenvr

FREE PUBLICITY TEKST

 

Lenteoffensief Yogadocenten

 

AMSTERDAM (PAS AAN JE EIGEN PLAATSNAAM AAN!) -

Vereniging Yogadocenten Nederland (VYN) en Vereniging Yogascholen Nederland (VYSN) hebben de handen ineen geslagen en hun matten uitgeklopt. “Zaterdag 20 maart begint de lente. Wij staan te popelen om een nieuwe start te maken. Corona trekt al veel te lang een wissel op het welzijn van alle burgers. Dit blijkt ook duidelijk uit een peiling van het Trimbos instituut. Veel Nederlanders worstelen met psychische klachten, slaapproblemen en gevoelens van emotionele eenzaamheid. Het is wetenschappelijk bewezen dat yoga een weldadig effect heeft op het mentale en fysieke welbevinden van beoefenaars. Daarbij staat het ook voor verbinding en community.  En dat is waar wij voor gaan in ‘Springtime’. Wij willen weer open in een veilige omgeving en met ons door de overheid goedgekeurde protocol. We hebben samen met alle yoga ondernemers en docenten laten zien dat we yogalessen op een verantwoorde en veilig manier mogelijk kunnen maken. We hopen, met alle 1,6 miljoen yogi’s, dat we weer snel in persoon op onze matten mogen springen. Daarom vragen wij onze leden (yogascholen en - docenten) en hun community om zaterdag letterlijk en figuurlijk het spinrag, sores en stof van het afgelopen jaar uit de yogamat te kloppen en op hun mat te springen. De bedoeling is dat iedereen die meedoet een foto maakt van het individuele ‘Spring op je mat moment’. Dat kan de hele dag. Klop of rol je mat uit voor de deur, in de tuin of een andere plek. De foto wordt gedeeld via social media, tag en mention de Verenigingen op Facebook en Instagram en gebruik de hashtags #springopjemat #yogadoetietsmetje #yogascholenopen”, aldus een woordvoerder namens de verenigde yogadocenten en -scholen.

Via onderstaande button kun je allerlei bestanden downloaden, zoals Campagnebeelden, teksten  en Socials. Alles vrij te gebruiken voor het Lenteoffensief!

Campagnebeeld lente 3.png

Verbonden & Samen Sterk!

bottom of page