top of page

Social campagnes

actie afbeelding (2).png

Yoga op het bordes

Nieuw jaar, nieuw kabinet. Nieuw perspectief?! 

In totaal stonden we al 10 maanden letterlijk en figuurlijk stil. Door de coronacrisis en maatregelen kon Nederland niet naar de sportclub of yogaschool. Terwijl bewegen essentieel is. Een groot deel van de Nederlanders is tijdens de crisis helemaal ‘gestopt’ met bewegen. Met alle gezondheidsrisico’s van dien. 

Daarom riepen we het nieuwe kabinet op om sport en Yoga bij de eerste versoepelingen te heropenen. Want bewegen is essentieel. Onze campagnebeelden waren vrij te gebruiken en verder te delen.

Lenteoffensief

 Spring op je mat en tag ons! Dat was 20 maart 2021 de boodschap van Vereniging Yogadocenten Nederland (VYN) en Vereniging Yogascholen Nederland (VYSN). Klop het stof en de spinrag van afgelopen jaar van je yogamat af en laat zien dat je er klaar voor bent. Een nieuw begin, een frisse wind en de boel uitkloppen! Ons lenteoffensief markeerde de hoop dat alle 1,6 miljoen yogi’s binnenkort weer in persoon op hun matten mogen springen.

We boden campagnebeelden en free publicity teksten om in alle regio's te verspreiden. 

Campagnebeeld lente 3.png
Screenshot 2021-02-09 at 09.09.12.png

Wij zijn er voor je 

Onze studio’s waren dicht. Maar wij waren er online voor al onze leden. We maakten een video waarin we iedereen opriepen bij de lokale yogastudio's te boeken. Zodat de studio’s straks weer open zouden kunnen. Samen komen we hier doorheen was onze boodschap!

Ook maakten we vele voorbeeld posts om te delen op social media. Die iedereen kon downloaden om te delen.

bottom of page